Historie

Thomas Jørgensen er født 1961 og opvokset i Helsingør. Efter studentereksamen gik Thomas i lærer som konditor hos Bager Bech i Helsingør, hvor han blev udlært i 1994. Efterfølgende var han i en årrække daglig leder/bestyrer hos Bager Bech. Herefter var han souschef hos Pariserbageren i Hørsholm, inden han d. 1. juli i 1995 åbnede Brødsnedkeren i Humlebæk Centret og Brødsnedkeren Ny Strandvej d. 1. september 1999. I februar 2014 åbnede Brødsnedkeren ny butik ved Dronningehus på Rungstedvej i Hørsholm. Siden hen er forretningen i Humlebæk Centret blevet lukket ned, så der kunne sættes mere fokus og tid af til bagerforretninger på Ny Strandvej og Rungstedvej.

Konditoriet var i mange år den udviklende del for Thomas, hvor han deltog i mange kurser bl.a. i Frankrig, vandt flere guldmedaljer i eftertragtede konkurrencer, var formand for Dessertens Venner (Forening under Københavns Konditor Laug), Skuemester ved Konditorsvendeprøver og ikke mindst modtog han i 1999 den fornemmeste, mest eftertragtede og højst opnåelige Saint Honoré ordenen uddelt af Saint Honoré komitéen. Kun 12 personer i Danmark har siden ordenens start modtaget konditorfagets fornemme hædersmedalje.

Senere fik Thomas øjnene op for kvalitetsbrød. Han så manglen i godt brød og begyndte at arbejde med at produktudvikle brødtyper, der var sammensat af miljømel (sundt), langtidshævede (smag) og bagt i stenovn (sprød og saftig).

Den dag i dag, snart 20 år efter første bageri åbnede i Humlebæk, står bagermester, Thomas Jørgensen, selv altid i bageriet til dagligt sammen med de andre bagersvende og konditorer. Kom derfor gerne ind og stil spørgsmål i bageriet eller send til os på Facebook eller mail.

71479_516989685086471_696377972_n