Brød

Et brød lyver ikke. Smagen fortæller alt om kvalitet og ingredienser. Hvis man ikke kan smage forskel på kvalitet og ikke-kvalitet, så er der slet ingen grund til at smage.

Vi har fra starten valgt at køre et specielt koncept i Brødsnedkeren. Vi har valgt at fremstille brød efter ældre og autentiske traditioner, da vi tror på, at det er dét, der skal til for at bage det unikke brød. Brødproduktionen hos os er meget langsommelig, og er baseret på et minimum af maskinbrug og et maksimum af hævetid/liggetid (16 – 24 timer). Brødet er lang tid undervejs, da vi bruger et minimum af gær og vi langtidshæver/koldhæver alt brød og morgenbrød. Ligeledes er alle grovbrødene bagt i en gammeldags herdovn, også kaldet stenovn. Dette indebærer stor brødsmag, god krumme og lang holdbarhed på vores brød.

Vi tror på det håndværksmæssige, og vejer hvert enkelt brød af i hånden.