Kager

Hos Brødsnedkeren handler det ikke kun om at lave brød. Vi har skam også dygtige, uddannede konditorer, som sørger for, at der er lækre kager og desserter i vores butikker. Vores konditorer sætter præcision og nyskabelse i højsædet og laver alt fra traditionelle og klassiske kager til nydefinerede desserter med et “moderne touch”.

Vores sortiment af flødekager og tørkager i butikken varierer fra dag til dag og afhænger af sæson og tilgængelige råvarer. Blandt flødekagesortimentet finder man dog næsten altid kartoffelkager, gåsebryst, medaljer samt små jordbærkager i sommersæsonen.

Af tørkager finder man blandt andet romkugler, napoleonshatte, linser, hindbærsnitter, træstammer og mange andre. For at være sikker på, at den ønskede flødekage eller tørkage er i butikken, når man kigger forbi, så er man velkommen til at kontakte butikken i Humlebæk eller Espergærde og høre dem om dagens sortiment.

Specielle kager fremstilles efter bestilling, og man bør altid bestille større kager i god tid, så vi er sikre på, at vores konditorer kan nå at lave dem og bestille de nødvendige råvarer hjem. Her på siden kan man finde mere information om vores selskabskager lige her.

Mørkøv snitte
Medaljer
Gåsebryst
Jordbærtærter